Powderbrows/Hairstrokes

WAAROM PERMANENTE WENKBRAUWEN?

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste onderdeel van je gezicht. Ze geven je gezicht expressie en uitstraling. Maar niet iedereen is gezegend met perfecte wenkbrauwen. Ze kunnen te dun zijn, de verkeerde kleur hebben, of ongelijk zijn. Permanente wenkbrauwen kunnen de uitkomst bieden. Savanne Cosmetics biedt drie verschillende behandelingen aan voor een perfecte set wenkbrauwen die bij jouw wensen passen. Want geen omkijken meer naar je wenkbrauwen: wie wil dat nou niet?

3D-HAIRSTROKES VOOR EEN NATUURLIJKEFFECT
3D-hairstrokes is een techniek waarbij er levensechte haartjes worden gezet tussen de wenkbrauwharen. Dit zorgt voor een prachtig natuurlijk effect en maakt de wenkbrauwen voller. En als je littekens hebt in je wenkbrauw: dit is de perfecte manier om dat te corrigeren.

OMBRE BROWS VOOR EEN POEDER EFFECT
Ombré brows, ook wel powder brows genoemd. Bij deze techniek wordt de wenkbrauw ‘ingeschaduwd’. Hierdoor ontstaat een soort ‘poedereffect’. Het resultaat is een gelijkmatige en natuurlijke strakke natuurlijke brows.

COMBI BROWS
Bij combi brows combineer ik de hairstrokes- en de ombrétechniek. De combinatie van fijne lijntjes met het poedereffect is ideaal voor een look die zowel natuurlijk als vol oogt. Met alleen hairstrokes kun je niet altijd genoeg opvulling bieden. Door tussen de haartjes ook nog een schaduweffect te maken los ik dat op. Deze techniek is ideaal en kan ik zowel heel naturel zetten als heel intens – net wat jij mooi vindt.

OVERIGE INFO:
Gemiddeld (afhankelijk van leefstijl, huidtype enzovoorts) kun je anderhalf tot twee jaar genieten van je permanente wenkbrauwen. Voor het mooiste resultaat kom je binnen anderhalf jaar bij mij terug voor een voordelige opfrisbehandeling. Alle tarieven vind je hier.

VOORDELEN VAN SWISSCOLOR:
Swiss Color heeft dankzij jaren van onderzoek met recht de naam marktleider van meest stabiele pigment verworden. De pigmenten van Swiss Color voldoen aan de volgende eisen;
– Vrij van ijzeroxide
– Zeer hoog fotostabiel (na verloop van tijd vervaagd de kleur op natuurlijke wijze maar veranderd NIET van kleur, het wordt niet rood of blauw)
– Geen allergieverwekkers
– Geen geurstoffen
– Pigment blijft stabiel in de huid
– Geen conserveringsmiddelen
– Vrij van AZO, zware metalen PAK en NDELA (dit zijn stoffen die giftig, kankerverwekkend of allergische reacties kunnen verookzaken)