Over mij

Over mij

Het begon allemaal bij een droom

Welkom op mijn site! Mijn naam is Savanne de Leeuw en trotse eigenaresse van The Beautysalon by Savanne.

Een droom van een eigen bedrijf heb ik al vanaf jongs af aan gehad, wat precies wist ik nog niet.
Vanaf jongs af aan speelde ik altijd al mijn eigen kapper en beauty specialist, dingen bij mezelf uitproberen vond ik geweldig.
Nu nog steeds, in mijn eigen salon want ik wil zeker weten dat mijn producten en kwaliteit goed genoeg is voor mijn klanten & hun gezondheid.

In een bewogen jeugd met meerdere burn- outs en depressiviteit, vond ik mooi voor de dag komen altijd belangrijk. Dat fleurde mij op, als ik een spiegel tegen kwam kon ik toch denken ‘ach, ik zie er in ieder geval verzorgd uit’.
Ookal voelde ik me van binnen niet altijd goed wou ik dat wel uitstralen naar de buiten wereld.

Nu ik ouder ben, realiseer ik me dat échte schoonheid van binnen uitkomt en dat straal je uit naar de buiten wereld. Wanneer ik mij goed voel & er verzorgd uitzie, kan niemand mij meer naar beneden halen en daar wil ik jou ook mee helpen!

Het feit dat ik iemand écht een stukje zelfverzekerdheid mee kan geven, is voor mij het mooiste gevoel wat er bestaat. Ik ben meer dan een Beauty specialist, ik kijk wat bij jou uiterlijk past maar ik wil je ook helpen om stevig in jou schoenen te gaan staan. 

In de wereld van nu, waar we in de wereld van sociale media soms ‘perfect’ moeten lijken. Wil ik die onzekerheid van jou wegnemen, jij bent mooi zoals jij bent en dat is juist confidence! 

Ik wil mensen hun natuurlijke schoonheid benadrukken waardoor zij weer zelfverzekerd door het leven gaan.

Als je bij mij in de salon komt mag je alles vragen. Voor mij is niks te gek. Ik heb passie voor mijn vak maar ik vind het contact met mensen en het kunnen helpen &  inspireren nét zo belangrijk. 

Ik hoop je snel te zien in mijn salon!

 

Liefs,

 

Savanne de Leeuw

Dé Specialist op het gebied van Beauty

'Mijn missie is jouw natuurlijke schoonheid benadrukken'