Lip-pigmentatie

LIP – PIGMENTATIE

Hoe ouder je wordt, hoe bleker de kleur van je lippen worden. Ook de contouren vervagen wat resulteert in een onregelmatige liplijn. Op een gegeven moment zullen de lippen ook minder vol worden.

Met permanente make-up lipliner of fullips ga je deze verschijnselen tegen. De methodes zorgen voor een perfect ogende lippen, zonder het gebruik van lippotlood of lippenstift. Voor diegene die altijd een verzorgde mond willen, is PMU de oplossing.


LIPLINER
Met een lipliner voorziet de mond weer van duidelijke contouren, met een natuurlijk ogend resultaat. Met een lipliner kunnen kleine oneffen heden gecorrigeerd worden. De kleur kan dichtbij uw eigen lipkleur gekozen worden, of u kiest voor een kleur die meer aanwezig is.

LIPLINER MET SCHADUW
Dit is een in geschaduwde lipliner waarbij eerst de liplijn wordt aangebracht en vervolgens de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Met deze schaduwtechniek kunnen ook grote oneffenheden gecorrigeerd worden. Het zachte verloop van de lijn maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

FULL LIPS
Deze vorm van permanente liplijner is ideaal voor lippen met weinig kleur en worden de lippen volledig ingekleurd.
Nooit meer uitlopers van lipstick, nooit meer afdrukken van lipstick op de glazen en nooit meer verdwenen lipstick.

LIPPIGMENTATIE & KOORSTLIP
Zit u te overwegen voor een Lippigmentatie te gaan? Maar heeft u wel eens last gehad van een koorstlip?
Ik adviseer u dan 3 maanden voor de behandeling uw lip te behandelen met L-Lysine of vitamine C kuur, en 1 week na de behandeling. Te verkrijgen bij uw arts of drogist.